Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 65 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

До уваги мешканців Бахмутської громади!

Переглядів: 2116
13.03.2024 - 13:04

Шановні бахмутяни! 

Запрошуємо вас на презентацію та обговорення універсальної концепції післявоєнної відбудови кварталу «Сталева Мрія Бахмут», розробленої безкоштовно ТОВ "Метінвест-СМЦ" (йдеться про квартал у межах вулиць Чайковського-Захисників України-Декабристів-Ювілейна (до межі селища Хромове), що відбудеться 20.03.2024 о 13.00 у м.Київ (з міркувань безпеки місце проведення буде додатково повідомлено кожному зареєстрованому учаснику за вказаним номером телефону). 

Комусь може здаватися, що зараз це питання не на часі, але ми віримо, що наша держава, завдяки Збройним Силам України неодмінно здобуде Перемогу у цій війні проти загарбників. 

Саме тому, вже зараз, продовжуємо налагоджувати зв’язки з іноземними та українськими компаніями для розробки концепцій, планів, рішень з відновлення та відбудови громади. Хочемо відбудувати її комфортною для життя, за сучасними та провідними технологіями. 
Будемо раді бачити на зустрічі не лише мешканців кварталу, а усієї громади, усіх небайдужих до процесу відбудови (відновлення), фахівців у сфері просторового планування, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та тих, хто цікавиться даною концепцією або готовий долучитися до робочої групи по вдосконаленню тощо.  
Реєстрація на участь:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzmoFAU3NOq6v6K0veaR8WwQC5hopnEDOs13CnbWYylVb2aw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0 
У зв’язку з безпековою ситуацією кількість учасників обмежена.

izobrazhenie_viber_2024-03-13_12-58-08-145

Останні статті на сайті