Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

«Відбулося засідання круглого столу з питань планування сім’ї та репродуктивного здоров’я»

Переглядів: 1559
19.05.2016 - 08:14

В рамках проведення «Всеукраїнського тижня планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я» 17.05.2016 року Бахмутським міським центром для сім’ї, дітей та молоді сумісно з Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради на базі Артемівського індустріального технікуму Дон НТУ було організовано та проведено засідання круглого столу на тему: «Планування сім’ї. Репродуктивне здоров’я жінки» за участю акушера – гінеколога  жіночої консультації ЦРЛ, – Краснокутскою Л.П.

Даний захід проведено  з метою інформування студентської молоді щодо основних аспектів репродуктивного здоров’я людини та відповідального ставлення до питань планування сім’ї; пропаганди здорового способу життя;  запобігання необдуманих вчинків та попередження хвороб, які передаються статевим шляхом.

Проведений захід сприяв формуванню у студентської молоді свідомого ставлення до основних аспектів планування сім’ї, толерантних взаємовідносин в родині  та вихованню правильного оцінювання своїх дій та вчинків, які можуть вплинути на репродуктивну функцію організму.

Слухачі отримали вичерпані відповіді на  свої запитання.  Розповсюджено буклети інформаційно -  просвітницької спрямованості серед студентської молоді та викладачів закладу, а також візитівки кабінету планування сім’ї жіночої консультації Бахмутської ЦРЛ.

Сузір`я талантів м. БахмутСузір`я талантів м. Бахмут

Останні статті на сайті