Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 82 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Зовнішнє незалежне оцінювання з математики відбулось!

Переглядів: 970
22.05.2019 - 11:10

Тестуванням з математики у вівторок  21 травня 2019 р. в Україні стартувало проведення основної сесії  зовнішнього незалежного оцінювання.

      У  м. Бахмут під час ЗНО з математики працювало 3 пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання на базі шкіл №2, №5 та №24.  Цього року тест з математики мали намір складати 587 абітурієнтів. На ЗНО з’явилося 564 учасники, що складає 96% від кількості зареєстрованих осіб.

      На пунктах протягом всього тестування працювали: 98 педагогічних працівників (відповідальні, інструктори, чергові), 3 сестри медичні, 3 працівники державної служби охорони при МВС. Контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання здійснювали 3 уповноважені особи Українського центру оцінювання якості освіти.

     Результати зовнішнього оцінювання з математики зараховуватимуться як вступний тест для бажаючих вступати до закладів вищої освіти у цьому році, а також за бажанням випускника, як державна підсумкова атестація з предмета для отримання документу про повну загальну середню освіту.

     Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО, правильно виконавши всі завдання, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація, дорівнює 52 балам.

    Результати тестування з математики будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО до 14 червня. Після цього школи отримають результати державної підсумкової атестації своїх випускників.

 

Тестуванням з математики у вівторок  21 травня 2019 р. в Україні стартувало проведення основної сесії  зовнішнього незалежного оцінювання.

Останні статті на сайті