Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Чемпіонат міста з армрестлінгу

Переглядів: 2160
02.05.2019 - 15:59

24 квітня у місті Бахмут на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Металург» пройшли традиційні міські змагання з армрестлінгу.

З метою  залучення юнаків і дорослих до систематичних занять спортом, а також стимулювання к досягненню вищих результатів діючих  спортсменів за звання найсильніших  вели боротьбу спортсмени загальноосвітніх шкіл, студенти вищих навчальних закладів, а також дорослі чоловіки. Змагання пройшли видовищно та азартно, учасники показали високий рівень майстерності, жагу до перемоги.

За підсумками змагань найсильніші в своїх вагових категоріях стали:

У вагових категоріях: до 70 кг, 80 кг (юнаки) – 1 місце –Ткаченко Микита , Лагвилава Давид, 2 місце -  Боцман Микита,  Кудояр Даниїл, 3 місце  - Троян Роман, Сапрун Радислав.

У вагових категоріях:  до 60 кг, 70 та 80+ (дівчата) 1 місце – Зуєва Олена, Сивак Софія, Соколенко Римма, 2 місце – Галичина Надія, Варламова Вероніка, Смедляєва Катерина, 3 місце – Охамуги Анастасія,  Мохасим Яна.

Серед дорослих чоловіків: 1 місце – Щербіна Руслан, 2 місце – Давидюк Роман, 3 місце -  Казанцев Владимир.  

Переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

Вітаємо переможців та  призерів ,бажаємо усім учасникам нових перемог!

Чемпіонат міста з армрестлінгуЧемпіонат міста з армрестлінгуЧемпіонат міста з армрестлінгуЧемпіонат міста з армрестлінгуЧемпіонат міста з армрестлінгуЧемпіонат міста з армрестлінгуЧемпіонат міста з армрестлінгу