Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Про роботу фахівців Бахмутської міської ради з контролю дотримання законодавства України про благоустрій населених пунктів

Переглядів: 414
07.05.2020 - 12:46

З березня 2020 року при Управлінні розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради почали працювати фахівці з контролю дотримання законодавства України про благоустрій населених пунктів.

За час роботи було здійснено обстеження за 125 адресами, де проходили відновлювальні роботи згідно наданих Бахмутською міською радою дозволів на порушення об’єктів благоустрою та проведено роботу з комунальними підприємствами щодо негайного усунення виявлених недоліків.

Також було розглянуто 27 звернень громадян щодо несанкціонованих звалищ з виїздом на місце, проведено бесіди та складено приписи порушникам законодавства з благоустрою та власникам земельних ділянок захаращених сміттям і відходами.

Загалом фахівцями відділу міського господарства видано 24 приписи, за 10 з яких – вже вжито заходів, складено 3 протоколи про адміністративні правопорушення.

Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради звертається до всіх мешканців Бахмутської громади та просить тримати закріплені за ними території у відповідності до законодавства України про благоустрій населених пунктів, адже комфорт жителів громади у впорядкованій та охайній території.

Про роботу фахівців Бахмутської міської ради з контролю дотримання законодавства України про благоустрій населених пунктівПро роботу фахівців Бахмутської міської ради з контролю дотримання законодавства України про благоустрій населених пунктівПро роботу фахівців Бахмутської міської ради з контролю дотримання законодавства України про благоустрій населених пунктівПро роботу фахівців Бахмутської міської ради з контролю дотримання законодавства України про благоустрій населених пунктівПро роботу фахівців Бахмутської міської ради з контролю дотримання законодавства України про благоустрій населених пунктів