Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 100 гостей.

Урядовий портал

«Під одним дахом»

Переглядів: 2777
06.10.2016 - 10:23

05 жовтня 2016 року вперше в роботі інформаційно-консультаційного заходу «Під одним дахом» В Артемівському міському центрі зайнятості  згідно підписаної угоди про співпрацю прийняли участь представники Бахмутського бюро безоплатної правової допомоги Краматорського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. 

Основна мета роботи цієї організації : підвищення правової обізнаності населення, надання безкоштовної адвокатської допомоги, юридичні консультації, допомога в складанні непрцесуальних документів (заяв, скарг, тощо). Як сказала Маргарита Дружиніна, головний спеціаліст Бахмутського бюро: «Чим вище буде правова обізнаність людей, тим швидче людина зможе адаптуватися с сучасному суспільстві та стане більш упевненою в собі». Ще одним «новачком» ІКЗ «Під одним дахом» стала організація Міжнародний інститут підприємництва «PROZORRO», мета якого забезпечення умов чесної конкуренції шляхом надання повного публічного доступу до всієї інформації. Обидві організації визвали чималу зацікавленість відвідувачів заходу.

Крім того, як завжди, в роботі чергового інформаційно- консультаційного заходу «Під одним дахом» приймали участь представники Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської  міської ради, Бахмутського центру соціальних служб для дітей, сімї та молоді, неурядової організації «Людина в біді», Бахмутського міського  військового комісаріату. Було проведено ряд профорієнтаційних гупових заходів, таких як семінар з техніки пошуку роботи, міні-ярмарок вакансій, тощо. Загалом в заходах, що проводилися в рамках ІКЗ «Під одним дахом» взяли участь 105 безробітних, які отримали компетентні та вичерпні консультації з різних питань