Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

День студента у Бахмутському педагогічному коледжі

Переглядів: 1195
22.11.2019 - 09:52

15 листопада в актовому залі коледжу відбулась шоу-програма «Шалені студенти» за участю двох студентських команд – це хлопці фізкультурного відділення та збірна команда дівчат музичного й дошкільного відділень.

Вони змагались у 7 конкурсах: показали оригінальні творчі знахідки у «Візитній картці»,  хореографічні й спортивні здібності у  танцювальному батлі, та свій артистизм у пародійному конкурсі «Я – зірка». А останній конкурс «Співай, якщо зможеш» виявив співочі таланти учасників та їх стійкість духу, винахідливість команд у театралізації номеру та  «перешкодах» суперникам.

І хоча перемогу одержала команда хлопців, обидві команди виглядали гідними суперниками, які у нагороду отримали солодощі, теплі слова від директора коледжу та журі, а також завоювали  серця усіх глядачів.

15 листопада в актовому залі коледжу відбулась шоу-програма «Шалені студенти» за участю двох студентських команд – це хлопці фізкультурного відділення та збірна команда дівчат музичного й дошкільного відділень. 15 листопада в актовому залі коледжу відбулась шоу-програма «Шалені студенти» за участю двох студентських команд – це хлопці фізкультурного відділення та збірна команда дівчат музичного й дошкільного відділень. 15 листопада в актовому залі коледжу відбулась шоу-програма «Шалені студенти» за участю двох студентських команд – це хлопці фізкультурного відділення та збірна команда дівчат музичного й дошкільного відділень. 15 листопада в актовому залі коледжу відбулась шоу-програма «Шалені студенти» за участю двох студентських команд – це хлопці фізкультурного відділення та збірна команда дівчат музичного й дошкільного відділень. 15 листопада в актовому залі коледжу відбулась шоу-програма «Шалені студенти» за участю двох студентських команд – це хлопці фізкультурного відділення та збірна команда дівчат музичного й дошкільного відділень. 15 листопада в актовому залі коледжу відбулась шоу-програма «Шалені студенти» за участю двох студентських команд – це хлопці фізкультурного відділення та збірна команда дівчат музичного й дошкільного відділень. 15 листопада в актовому залі коледжу відбулась шоу-програма «Шалені студенти» за участю двох студентських команд – це хлопці фізкультурного відділення та збірна команда дівчат музичного й дошкільного відділень. 15 листопада в актовому залі коледжу відбулась шоу-програма «Шалені студенти» за участю двох студентських команд – це хлопці фізкультурного відділення та збірна команда дівчат музичного й дошкільного відділень. 15 листопада в актовому залі коледжу відбулась шоу-програма «Шалені студенти» за участю двох студентських команд – це хлопці фізкультурного відділення та збірна команда дівчат музичного й дошкільного відділень.

Останні статті на сайті