Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 74 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Час НЕ лікує!

Переглядів: 1030
30.08.2019 - 17:01

Під таким гаслом 30 серпня 2019 року у Бахмуті відбулись скорботні заходи, на честь вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Вихід українських військ ранком 29-го серпня так званим зеленим коридором поблизу Іловайську – є найбільшою трагічною сторінкою подій літа 2014 року.

Тоді в районі Іловайська, в оточенні опинилися кілька тисяч українських військових. Це були як бійці Збройних сил України, так і добровольці.

На кладовищі № 1 вздовж траси Бахмут-Часів Яр пройшов мітинг-реквієм біля могили бійця батальйону «Донбас» Дмитра Карбана, який загинув під час боїв у передмісті Іловайська. За особисту сміливість і самовідданість Батьківщині Указом Президента України він нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Також делегація представників влади, військових частин, родин загиблих та громадських об’єднань на кладовищі по вул.Ростовській поклала квіти до могили Романа Дюміна - військовослужбовця, який в результаті зіткнення з групою озброєних терористів загинув під Іловайськом. Указом Президента України Роман Вікторович нагороджений орденом «За мужність» 1 ступеня (посмертно).

Учасники пам’ятних заходів також віддали данину пам’яті нашому земляку, уродженцю м.Бахмуту Сергію Анатолійовичу Нещерету – фаховому військовому, який брав участь у військових операціях в складі миротворчих сил. Загинув у серпні 2014 року біля с.Новокатеринівка Старобільського району. Похований на цвинтарі м.Дніпропетровськ.

На базі Бахмутського краєзнавчого музею в пам'ять про найбільш трагічну сторінку подій літа 2014 року було організовано перегляд фотовиставки і стрічки «Війна химер» .

Вічна пам'ять воїнам, які полягли в боях за вільну, незалежну Україну. Бахмутська міська рада висловлює безмежну вдячність кожному воїну – захиснику, хто, ризикуючи власним життям, продовжує гідно виконувати свій громадянський і військовий обов’язок.

Час НЕ лікує!Час НЕ лікує!Час НЕ лікує!Час НЕ лікує!Час НЕ лікує!