Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Спартакіада серед кімнат школярів

Переглядів: 2960
10.07.2017 - 07:21

Стало доброю традицією в нашому місті, під час літніх канікул проводити спартакіаду серед кімнат школярів, які розташовані в усіх мікрорайонах містах для організації оздоровчого і розвиваючого дозвілля серед дітей різного віку.

При спільній роботі Управління з питань фізичної культури і спорту, центру "Спорт для всіх" та міського центру дітей та юнацтва, хлопчаки і дівчата протягом всього літа мають можливість тренуватися і змагатися на всіх спортивних майданчиках міста. У змаганнях з міні - футболу, які включали в себе підготовчо - тренувальний і змагальний періоди, близько 50 хлопчиків, протягом місяця серйозно готувалися до змагань на приз клубу "Шкіряний м'яч" на майданчиках з штучним покриттям стадіону "Металург" і спортивно-оздоровчого комплексу по вул. Ювілейній, 81а. За підсумком всіх ігор - місця розподілилися:

1 місце - кімната школяра Посмішка;

2 місце - кімната школяра Мрія;

3 місце - кімната школяра Дружба;

4 місце - кімната школяра Бригантина;

Всі учасники були нагороджені грамотами, а команди кубками від Управління з питань фізичної культури і спорту Бахмутської міської ради.

Спартакіада серед кімнат школярівСпартакіада серед кімнат школярівСпартакіада серед кімнат школярівСпартакіада серед кімнат школярівСпартакіада серед кімнат школярів

Останні статті на сайті