Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Інвестори Hangaroinvest Kft підписали меморандум в Краматорську та відвідали Бахмут

Переглядів: 1898
09.12.2016 - 16:59

9 грудня 2016 року підписано меморандум між Донецькою військово-цивільною адміністрацією та Hangaroinvest Kft .

Першими кроками на шляху до реалізації проектів в рамках меморандуму стануть візити в Україну угорських експертів, які проведуть детальне обстеження стану річок Донецької області з метою надання практичних рекомендацій щодо впровадження інновацій у галузі малої гідроенергетики. Роботи плануємо розпочати вже наприкінці січня.

Під час підписання меморандуму, мова йшла не тільки про співпрацю у галузі малої гідроенергетики, а й про можливість будівництва сміттєспалювального заводу на території Донеччини.

У рамках візиту до Донецької області, угорська делегація відвідала місто Бахмут, де міський голова Олексій Рева та Тетяна Савченко – перший заступник Бахмутського міського голови обговорили з делегатами можливості залучення інвестицій до міста та ознайомили з інвестиційними можливостями міста.

9 грудня 2016 року підписано меморандум між Донецькою військово-цивільною адміністрацією та Hangaroinvest Kft .9 грудня 2016 року підписано меморандум між Донецькою військово-цивільною адміністрацією та Hangaroinvest Kft .9 грудня 2016 року підписано меморандум між Донецькою військово-цивільною адміністрацією та Hangaroinvest Kft .

Останні статті на сайті