Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 91 гість.

Донецька обласна державна адміністрація

Швидше! Вище! Сильніше!

Переглядів: 2334
16.09.2016 - 11:26

З метою ознайомлення молоді з гуманістичними ідеалами олімпізму, навчання цінувати власне здоров’я, виховання в школярів потреби в постійній руховій активності, формування традиції й культуру здорового способу життя, престижу здоров’я, залучення до активних занять фізичною культурою та спортом з 12 по 16 вересня у Бахмутському НВК №11 проводиться «Олімпійський тиждень», присвячений Дню фізкультури та спорту.

Різні змагання, конкурси, олімпійські уроки – все це чекало на учнів НВК.
Протягом Тижня були проведені різноманітні заходи, під час яких учні проявили свої знання, вміння та майстерність з різних видів спорту. Цікавими виявилися змагання з баскетболу, міні-футболу між учнями 6-х класів, які провели Андрій Артюхін та Євген Журихін. У змаганнях з волейболу кращою визнано команду 11-Б класу (серед хлопців) та 11-А класу (серед дівчат), з баскетболу – команду 9-А класу, з міні-футболу – команду 8-В класу.
Оригінально пройшов спортивний захід «Геркулес», під час якого учні не тільки змагалися у спритності та силі, але й познайомились із культурою Стародавньою Греції. Вчитель у вступному слові розповів про життя Геракла та про його 12 подвигів, запропонував учасникам теж здійснити 12 подвигів та поборотись за право називатись іменем великого Геракла! Учні змагалися у подвигах «Привітання», «Біг у мішку», «Влучний стрілець», «На полюванні», «Сила», «Гора витривалості», «Бодибілдинг XXI століття», «Знешкодження гідри», «Подолай втому», «Пояс цариці амазонок Іпполіти», «Крок до перемоги», «Ти — досконалість!». Хлопці змагались у метанні малого м'яча у ціль, метанні дротика, згинанні і розгинанні рук в упорі лежачи, у стрибках через скакалку, перетягуванні каната, підніманні на степ-платформу, у висі на перекладині, та, навіть, у виконанні вальсу.
У рамках Олімпійського тижня вчителями фізичної культури були проведені Олімпійські уроки на тему «Олімпійські чемпіони України». До проведення олімпійського Тижня долучилися і класні керівники. У класних колективах 1-11-их класів були проведені виховні години «Здоровим бути – зі спортом дружити» (3 клас); «Спорт – сила, краса, здоров’я» (4 клас); «Історія Олімпійських ігор» (5-8 класи); «Досягнення українських спортсменів» (9-11 класи). Учні початкових класів взяли участь у конкурсі малюнків «Мій улюблений вид спорту». Учні впродовж Тижня змагалися у спритності та витривалості, отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи.
Олімпійський тиждень був насичений, цікавий та змістовний.
Бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами!

Швидше! Вище! Сильніше!Швидше! Вище! Сильніше!Швидше! Вище! Сильніше!Швидше! Вище! Сильніше!Швидше! Вище! Сильніше!

Останні статті на сайті