Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 121 гість.

Верховна рада України

В Артемівську за підтримки ПРООН та Уряду Японії вчитимуть переселенців бізнесу

Переглядів: 2849
05.10.2015 - 05:35

В Артемівську розпочав дію проект Програми Розвитку ООН, за фінансовою підтримкою Уряду Японії. Проект має назву «Бізнес Дом» і буде реалізований в рамках програми економічного відновлення Донецької та Луганської областей. 

Втілювати проект в життя на території Артемівська буде Громадська Організація «Асоціація Відродження та Розвиток».

Як розповіла керівник «Асоціації» Надія Опалюк, в рамках даного проекту, який триватиме з жовтня по грудень 2015 року, передбачено провести ряд навчальних тренінгів для вимушено-переміщених осіб, які готові були б організувати свій бізнес, але не знають з чого розпочати. Проект поліпшення бізнес середовища, спрямовано на пошук відповідей які дозволять досягнути розвиток економічного потенціалу міста та можливості створення робочих міст. В проекті передбачено  створення сайту з єдиною базою запитів та пропозицій робочих місць особам з нової незахищеної категорії – вимушених переселенців, та місцевих жителів. Також планується встановити в Центрі надання адміністративних послуг Артемівського виконкому комплекс обладнання «Електронна черга», який допоможе бізнесу та всім відвідувачам швидко, ефективно отримувати довідки, та відповіді на існуючи питання.

Надія Опалюк, відзначила, що сьогодні рятування потопаючих, справа рук самих потопаючих. То ж ми сподіваємось, що ті проблеми, які ми в даному проекті піднімаємо, за допомогою ПРООН, та Уряду Японії, ми зможемо, якщо не вирішити остаточно, то принаймні зрушити з місця. Більш того, в нашому проекті, ми тісно співпрацюємо з місцевою владою Артемівська, бо саме вона має в решті решт відповідальна за громадян, які проживають на її території, і за те як зробити цю територію економічно привабливою та перспективною для бізнесу. 

Останні статті на сайті