Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 76 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс від ДПС: дізнавайтесь відповіді на найактуальніші питання про податки

Переглядів: 47
26.03.2024 - 13:06

Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, що платники податків в режимі online мають змогу дізнатися офіційну позицію ДПС з найактуальніших питань оподаткування. Для цього їм необхідно скористатися Загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом ( далі – ЗІР) - інформаційним ресурсом, який створений у межах Електронного Уряду. Вхід у ЗІР здійснюється через будь-яку пошукову систему в інтернет-мережі, у т.ч. у вигляді мобільної версії, мобільних додатків на базі Android та iOS або за посиланням https://zir.tax.gov.ua.

Розміщена в ЗІР База знань містить відповіді на запитання, які структуровані за напрямками щодо застосування норм податкового законодавства, єдиного внеску та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС.

Також на Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі ДПС можна ознайомитись із ставками податків та зборів, податковим календарем, приєднатися до сервісу отримання інформації про останні зміни в податковому законодавстві, ознайомитись із переліком адміністративних послуг; отримати інформацію про Центри обслуговування платників та багато іншого.

Скориставшись переходом у Viber чи Telegram, можна отримати інформаційно-довідкові послуги від Контакт-центру ДПС, надіслати електронного листа із запитанням, яке буде розглянуто у найкоротший час, або отримати допомогу з використання ЗІР від працівника Контакт-центру ДПС.

Крім того, користувачі ЗІР мають можливість оцінити, що містяться у розділі «Запитання – відповіді з Бази знань», залишити коментар чи пропозицію до них.

 Корисні посилання: