Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

38 роковини Чорнобильської трагедії

Переглядів: 205
26.04.2024 - 15:34

26 квітня, в день пам’яті героїчного подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, у різних куточках України відбулися мітинги та церемонії покладання квітів до меморіалів, присвячених жертвам аварії.

У Костянтинівці заступник міського голови Бахмутської міської ради Сергій Родін разом з жителями громади - представниками осередку «З Бахмутом у серці. Костянтинівка», фахівцями Бахмутської міської ради та співробітниками ДСНС поклали квіти до пам’ятного знаку на честь ліквідаторів, постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.

У Києві бахмутяни разом із головою Оболонської районної в м. Києві державної адміністрації Кирилом Фесиком поклали квіти до меморіального знаку на честь героїв - чорнобильців.

У Жовтих Водах представники Бахмутської громади взяли участь у мітингу-реквіємі, присвяченому 38-им роковинам з дня Чорнобильської трагедії.

До вшанування пам’яті загиблих під час ліквідації аварії на ЧАЕС долучилися бахмутяни, які наразі мешкають у Харкові, – вшанували пам'ять героїв покладанням квітів до пам'ятника Чорнобильцям.

Подвиг ліквідаторів Чорнобильської трагедії, які ціною власного життя рятували світ від жахливих наслідків катастрофи, назавжди залишиться в пам’яті українців як символ самовідданості та мужності.

_1_3_4_5_6_7_8