Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Верховна рада України

Відбувся онлайн-вебінар «Я - концепція, як основа самопізнання та самовдосконалення»

Переглядів: 1548
06.03.2024 - 08:17

В межах реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради спільно з Управлінням охорони здоров’я Бахмутської міської ради 4 березня провели онлайн-вебінар для здобувачів освіти Комунального закладу «Бахмутський педагогічний коледж».

Тема зустрічі:
«Я - концепція, як основа самопізнання та самовдосконалення». Психолог лікувально-діагностичного центру КНП «БЛІЛ м. Бахмут» Юлія Макогон розповіла присутнім про життєві цілі та бажання, важливість впливу самооцінки на самовдосконалення себе як особистості.

За словами першої леді Олени Зеленської, цілі та завдання Всеукраїнської програми ментального здоров’я, яка реалізується за її ініціативою: «Кожен із нас, навіть той, кому пощастило, в кого рідні, близькі живі, в кого не зруйнований будинок, все одно не почувається в постійній беззаперечній безпеці, не впевнений у завтрашньому дні, і цей перманентний стрес не може не даватися взнаки. Наша програма створена для того, щоб дати людям найкращі інструменти допомоги собі. Уже зараз можна застосувати прості прийоми для того, щоб не вдаватися до лікування потім. І це насправді дуже класна новина, що в більшості випадків на першому етапі можна уникнути великих проблем у майбутньому».

Зустрічі психолога з молоддю Бахмута вже є традиційними. Кожного разу Юлія Макогон надає цікаву інформацію, яка завжди корисна для слухачів.

Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради

 Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради спільно з Управлінням охорони здоров’я Бахмутської міської ради 4 березня провели онлайн-вебінар для здобувачів освіти Комунального закладу «Бахмутський педагогічний коледж».

Останні статті на сайті