Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

На допомогу батькам старшокласників

Переглядів: 575
08.12.2021 - 16:11

Профорієнтаційний онлайн-семінар для батьків 6 грудня відбувся в Бахмутському міському центрі зайнятості. Обговорювали питання професійної орієнтації учнівської молоді з безробітними, які виховують дітей-старшокласників. До заходу долучилась психолог Бахмутського міського центру соціальних служб.

Профорієнтаційна робота з батьками випускників школи є такою ж важливою, як і з самими підлітками. Адже батьки учнів відіграють вирішальну роль у виборі ними майбутньої професії. І від того, наскільки свідомо оберуть  підлітки свій професійний  шлях залежить їх майбутнє. Профконсультантка Лілія Іванова знайомила слухачів з перспективами розвитку сучасного ринку праці. Говорили про послуги державної служби зайнятості для випускників школи на допомогу в професійному самовизначенню.

Потім до онлайну долучилась психолог Бахмутського міського центру соціальних служб Регіна Ситник. Вона  надала батькам старшокласників практичні поради побудови в родині партнерських взаємовідносин з підлітками. Тільки в такому разі авторитет батьків стане у нагоді при  професійному самовизначенні. Регіна залучила слухачів до активного обговорення існуючих складнощів при самовизначенні школярів.

Наприкінці заходу батьків старшокласників знайомили з  безкоштовним мобільним додатком  на андроїд «Центр професійної орієнтації». Це надійний та компетентний онлайн-помічник в питаннях професійного самовизначення як підліткам, так і їх батькам.

Бахмутський міський центр зайнятості

Профорієнтаційний онлайн-семінар для батьків 6 грудня відбувся в Бахмутському міському центрі зайнятості. Обговорювали питання професійної орієнтації учнівської молоді з безробітними, які виховують дітей-старшокласників.

Останні статті на сайті