Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

На 122 сесії 6 скликання Бахмутської міської ради обговорили питання початку опалювального сезону у Бахмуті

Переглядів: 1597
24.10.2018 - 13:52

24 жовтня 2018 року на 122 сесії 6 скликання представники Бахмутської міської ради, депутатського корпусу та комунальних підприємств міста обговорили початок опалювального сезону у Бахмуті.

У ході обговорення питання заступник директора ТОВ «Бахмут-Енергія» Сергій Логвінов повідомив, що підприємство на 100 відсотків готово до старту опалювального сезону у Бахмуті: внутрішньо - будинкові комунікації готові та заповнені, наразі проходить циркуляція холодної води у системах опалення. Більш за це, слід зазначити, що середньодобова температура у 8 градусів настане лише за пару днів, але існує істотна проблема з сторони Артемівського управління з газифікації та газопостачання і ПАТ «Донецькоблгаз», яка може перешкодити постачанню тепла до будинків та установ міста. Детальніше – у відеообговоренні питання.

Наразі представниками Бахмутської міської ради та ТОВ «Бахмут-Енергія» вже направлені листи до Донецької обласної державної адміністрації та ПАТ «Донецькоблгаз» для скорішого вирішення ситуації яка склалася не тільки у Бахмуті, а й в усіх містах Донецької області.

Останні статті на сайті