Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 118 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Презентація роботодавця – ефективна форма взаємодії з клієнтами служби зайнятості

Переглядів: 2493
18.05.2018 - 15:56

Бахмутським міським центром зайнятості 18 травня 2018 року, за ініціативи КП «Бахмутський комбінат комунальних підприємств» було організовано та проведено презентацію роботодавця. Серед учасників заходу було 28 безробітних, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.

«Презентація роботодавця – це можливість отримати вичерпну інформацію для клієнтів центру зайнятості безпосередньо від самого представника підприємства» - розпочав захід начальник відділу взаємодії з роботодавцями Бахмутського міського центру зайнятості Роман Коновал. 

Під час заходу інспектор з кадрів КП «Бахмутський комбінат комунальних підприємств» Ганна Боса розповіла про діяльність підприємства та презентувала наявні вакансії. Сьогодні установі потрібні: робітник з благоустрою населених пунктів, дорожній робітник, землекоп, прибиральник території кладовища, слюсар з ремонту автомобілів, машиніст екскаватора. Присутні були ознайомлені з умовами праці, рівнем заробітної плати, графіком роботи, та вимогами, щодо персоналу. Зацікавлені роботою отримали вичерпні відповіді на численні питання. Претендентам на вакантні посади, яких зацікавили пропозиції роботодавця, запросили на співбесіду, з метою подальшого працевлаштування. Крім того, 4 особи виявили бажання детальніше ознайомитися з умовами та характером роботи безпосередньо на підприємстві.

Бахмутським міським центром зайнятості 18 травня 2018 року, за ініціативи КП «Бахмутський комбінат комунальних підприємств» було організовано та проведено презентацію роботодавця.

Останні статті на сайті