Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 71 гість.

Школа мистецтв м.Артемівська

Відбулось засідання виконкому Бахмутської міської ради

Переглядів: 2085
08.02.2017 - 08:26

08.02.2017року о 09-00 годині в малій залі засідань адміністративного будинку міської ради відбулось чергове засідання виконкому Бахмутської міської ради.

Про проект Програми розвитку малого і середнього підприємництва м.Бахмута на 2017-2018 роки доповіла заступник начальника Управління – начальник відділу економіки та прогнозування  Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради Олена Тону.

Про ухвалення проекту Програми протидії захворюванню на туберкульоз на території м.Бахмута на 2017-2020 роки та про виконання Плану заходів щодо забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на території Бахмутської міської ради на 2016 рік розповіла начальник управління охорони здоров’я Бахмутської міської ради Олена Миронова.

Були представлені підсумки роботи по розгляду звернень громадян у виконкомі Бахмутської міської ради у 2016 році, пропідсумки виконання у 2016 році плану заходів з виконання Загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2016 року» на території Артемівської міської ради.

Начальник праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради Інна Сподіна доповіла про подовження дії рішення виконкому бахмутської міської ради «Про забезпечення компенсацій за пільговий проїзд окремих категорій громадян та інших, передбачених законодавством пільг, у м.Бахмуті у 2016 році» та внесення змін до нього.

Також, на засіданні виконкому Бахмутського міської ради було прийнято рішення «Про встановлення тарифів на послуги приватного підприємства «ЛАКІ» з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Бахмуті» і аналогічне рішення про тарифи на послуги ТОВ «Артемівське АТП 11406».

«В останній раз підвищення вартості тарифів на проїзд пасажирів було в 2014 році. На сьогоднішній день вартість дизельного палива, в порівнянні з 2014 роком, зросла на 55%, при цьому на підтримку рухомого складу і технічної справності стану автобусів та маршруток потрібна постійна закупівля запчастин та паливно-мастильних матеріалів, вартість яких також зросла», - у своєму виступі зазначили представники транспортних підприємств.

Виходячи з розрахунків вартості разового проїзду одного пасажира, розроблених автотранспортними підприємствами і узгодженими з Бахмутським міською радою, було прийнято встановити тарифи на послуги приватного підприємства «ЛАКИ» з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Бахмуті: № 11 «Дитяча лікарня - Центр» - 5,00 грн.;  № 12 «Дитяча лікарня - вул. Гаршина через вул. Горбатова »- 5,00 грн.

Також було прийнято рішення встановити тарифи на послуги «Артемівське автотранспортне підприємство 11406» з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Бахмуті: № 6 «Центр - вул. 8 Березня »- 5,00 грн.; № 17 «Центр - вул. Тургенєва »- 5,00 грн.; № 18 «Дитяча лікарня - Молокозавод» - 5,00 грн.

Підвищення вартості тарифу відбудеться вже з 10 лютого.

Останні статті на сайті