Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 70 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

ЦЬОГО РОКУ УКРАЇНА ВПЕРШЕ ВІДЗНАЧАЄ 8 ТРАВНЯ ЯК ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ 1939–1945 РОКІВ.

Переглядів: 279
08.05.2024 - 09:41

Ми приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

Надзвичайно важливо згадувати та вшановувати подвиг тих, хто боровся з нацизмом і переміг його та тих, чиї життя забрала кривава війна.

Українці на боці антигітлерівської коаліції зробили значний внесок у перемогу над нацизмом та союзниками гітлерівської Німеччини. Ціна цього внеску – неабиякі втрати впродовж 1939–1945 років серед українців та інших народів, які жили на території України. Це – долі, мільйони маленьких і великих людських бід, які тривали роками.

Друга світова стала можливою лише через змову нацистського і радянського режимів. Спадкоємицею останнього є російська федерація. Часи скалічених доль, окупації та мільйонів втрачених життів повинні були залишитись у минулому назавжди. Однак через десятиліття жахи війни повернулися на нашу землю.

Збройною агресією проти України російська влада фактично зруйнувала систему міжнародних відносин, установлену після Другої світової війни, підірвала сучасну систему колективної світової безпеки.

Для нас це війна за існування, демократичні цінності та нашу свободу.

Ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право жити і вільно обирати майбутнє.

Правда переможе!

440465691_764669705811629_5913461629414135712_n

Останні статті на сайті