Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 56 гостей.

Урядовий портал

Результати контрольно-перевірочної роботи Бахмутського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області за 2021 рік

Переглядів: 15595
09.02.2022 - 15:07

Кількість  страхувальників, які перебували на обліку у відділенні  станом на 01.01.2022 року   становила 7703 осіб , із них юридичних осіб – 2847 , фізичних осіб – 4838, членів фермерського господарства-18

Відділенням виконано план надходжень страхових коштів від страхувальників.  За 12 місяців 2021 року на доходний рахунок відділення надійшли кошти на загальну суму 2 568,1 тис. грн.  при встановленому плановому показнику – 1 673,8 тис грн.

Спеціалістами  відділу по роботі зі страхувальниками Бахмутського міського  відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області за 12 місяців 2021 року проведено 120 перевірок щодо правильності використання страхувальниками страхових коштів Фонду. Сума коштів Фонду, охоплена контролюючими заходами становила 57 887,2 тис. грн.

За результатами проведених перевірок  винесено 66 рішень про повернення сум неправомірних витрат та застосування фінансових (штрафних) санкцій на загальну суму 578,9 тис. грн. Всі рішення  виконані страхувальниками в повному обсязі.

Згідно із вимогами Кодексу України про адміністративні правопорушення до посадових осіб страхувальників, які допустили порушення, застосовані адміністративні стягнення та накладено 85 штрафів на загальну суму 17,8 тис.грн.

Під час перевірок виявлено, що найпоширенішими помилками  при оплаті листків непрацездатності є призначення допомоги по тимчасовій непрацездатності, по вагітності та пологах на підставі листків непрацездатності, виданих (оформлених) з порушенням встановленого порядку (порушення норм ч. 1 ст. 31 Закону № 1105).

Наголошуємо керівникам, головним бухгалтерам та головам комісій (уповноваженим) із соціального страхування підприємств, установ та організацій, що отримання е-лікарняного не впливає на процедуру призначення, розрахунку та виплати матеріального забезпечення. Комісія із соціального страхування на підприємствах продовжує свою роботу та зберігає весь обсяг функцій, передбачених Положенням про комісію (уповноваженого) із страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, затвердженим постановою правління Фонду соціального страхування України від 19.07.2018 № 13.

Бахмутське міське відділення

управління виконавчої дирекції

Фонду соціального страхування

України в Донецькій області

Останні статті на сайті