Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Професійне навчання від служби занятості допомагає людям з інвалідністю долати труднощі

Переглядів: 653
19.11.2021 - 10:19

18 листопада в рамках загальнообласної декади зайнятості для людей з інвалідністю у Бахмутському міському центрі зайнятості відбулась онлайн - презентація послуг з професійного навчання для безробітних осіб з інвалідністю. В заході взяли участь 11 осіб цієї категорії, які перебувають на обліку.

Учасники заходу отримали від заступника начальника відділу активної підтримки безробітних Олени Ходус інформацію щодо можливостей професійного навчання за направленням центру зайнятості, умови професійного навчання інвалідів з урахуванням рекомендацій МСЕК та індивідуальної програми реабілітації.

        Цікавим стало підключення до конференції заступника директора Донецького центру професійно - технічної освіти ДСЗ Світлани Зуза. Пані Світлана представила до уваги учасників фільм-презентацію навчального закладу. Розповіла про ліцензовані професії, які користуються попитом на сучасному ринку праці, сучасну матеріально-технічну базу та учбові програми, що відповідають всім вимогам роботодавців.

        По закінченню презентації відбувся обмін думками. Марина Музиченко подякувала за отриману інформацію і виявила бажання скористатися послугою з професійного навчання за дистанційною формою.

       Наприкінці спікерка привітала учасників заходу з прийдешнім Міжнародним днем людей з інвалідністю і побажала професійної реалізації, розвитку професійної компетенції та бути завжди здоровими.

Бахмутський міський центр зайнятості

18 листопада в рамках загальнообласної декади зайнятості для людей з інвалідністю у Бахмутському міському центрі зайнятості відбулась онлайн - презентація послуг з професійного навчання для безробітних осіб з інвалідністю.