Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 63 гостя.

Урядовий портал

Відбулось засідання чергової 8 сесії Бахмутської міської ради 7 скликання

Переглядів: 522
28.04.2021 - 11:45

28 квітня 2021 року о 9.00 у великому залі засідань адміністративного будинку міської ради відбулося засідання чергової 8 сесії Бахмутської міської ради 7 скликання.

На початку засідання сесії міський голова Олексій Рева вручив директору комунального підприємства Олександру Бондарєву свідоцтво переможця Національного бізнес-рейтингу та орден «Гордість галузі». Комунальне підприємство «БАХМУТСЬКА ЖИТЛОВА УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ» стало Лідером галузі з результатом «Золото»,  серед державних і комунальних підприємств України.        

В ході засідання пленарного засідання чергової  8 сесії міської ради були прийняті рішення з питань:

1.  Про затвердження Програми з протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади «Стоп наркотик 2021-2022».

2. Про внесення змін до Програми посилення охорони публічної безпеки і боротьби зі злочинністю на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади «Правопорядок 2020-2021».

3.  Про внесення змін до Програми розвитку культури на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на 2021-2025 роки.

4. Про внесення змін до Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017 – 2021 роки.

5. Про внесення змін до Комплексної програми  по соціальному захисту

окремих категорій громадян на 2019-2022 роки.

6. Про внесення змін до Програми забезпечення мобілізаційних та оборонних заходів на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2023 роки.

7. Про внесення змін до міської цільової програми щодо розвитку житлового господарства Бахмутської  міської об’єднаної територіальної громади на  2019 – 2021 роки.

8. Про визначення розміру кошторисної заробітної плати на 2021 рік.

9. Про надання дозволу Управлінню розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради на списання витрат з оснащення тепловими лічильниками теплових вводів житлових будинків у м.Бахмут.

10. Про внесення змін до Комплексної програми «Охорона здоров`я населення Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на 2021-2025 роки».

11. Про прийняття у 2021 році коштів з бюджету Часовоярської міської  територіальної громади до бюджету Бахмутської міської територіальної громади  у вигляді  міжбюджетних трансфертів.   

12. Про прийняття у 2021 році коштів з бюджету Званівської сільської територіальної  громади до бюджету Бахмутської міської територіальної громади у вигляді міжбюджетних трансфертів.

13. Про прийняття у 2021 році коштів з бюджету Сіверської міської  територіальної громади до бюджету Бахмутської міської територіальної громади у вигляді міжбюджетних трансфертів.

14.  Про прийняття у 2021 році коштів з бюджету Соледарської міської  територіальної громади до бюджету Бахмутської міської територіальної громади у вигляді міжбюджетних трансфертів.

15. Про внесення змін до Програми  охорони навколишнього природного середовища території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на 2021-2025 роки.

16. Про внесення змін до Соціального проєкту розвитку території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади  на 2021 рік.

17. Про внесення змін до Програми економічного і соціального  розвитку території Бахмутської міської  об’єднаної територіальної громади на  2021 рік.

18.  Про внесення змін до рішення Бахмутської  міської  ради «Про бюджет  Бахмутської міської  територіальної громади на 2021 рік».

19. Про затвердження містобудівної документації.

20. Про надання дозволу на списання майна (основних засобів) комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.

21. Про включення потенційних об’єктів оренди до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону.

22. Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

23. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.

24. Про оренду земельних ділянок.

25. Про передачу у власність земельних ділянок.

26. Про постійне користування земельними ділянками.

27. Про продаж земельних ділянок.

28. Про прийняття (безоплатно) майна у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.

29. Про проведення земельних торгів у формі аукціону та затвердження умов продажу земельної ділянки.

30. Про внесення змін до рішень  рад щодо найменування територіальної громади.

У розділі «Різне».

ВИСТУПИЛА: Шабаліна С.В. (головний лікар комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медичної допомоги м.Бахмута») - щодо вакцинації проти COVID-19  на території Бахмутської міської територіальної громади.

На цьому  пленарне засідання  чергової 8 сесії міської ради було закрите.

Останні статті на сайті