Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

Презедент України

Оволодій навичками стрес-менеджменту в центрі зайнятості

Переглядів: 2213
19.10.2018 - 14:10

16 жовтня 2018 року в рамках роботи соціально-психологічного тренінгового центру «Шлях до успіху» відбувся тренінг за темою «Профілактика емоційного вигорання та набуття практичних навичок стрес-менеджменту» для 7 жінок, які перебувають на обліку  Бахмутському міському центрі зайнятості. Актуальна в умовах сьогодення тематика, адже вміння своєчасно зняти стрес та емоційну напругу - необхідна навичка для того, щоб залишатись здоровим та щасливим.

Тренер провідний фахівець з профорієнтації Ксенія Насонова розпочала з того, що «Стрес став невіддільною частиною нашого життя, але варто розуміти, що є стреси конструктивні, які мобілізують організм людини та деструктивні, які підривають здоров’я. Систематичні деструктивні стреси призводять до емоційного вигорання, неврозів, хвороб. Необхідно розуміти, що уникнути  повсякденних стресів не завжди вдається, тому доцільно навчитися опановувати себе в стресових ситуаціях, чому буде присвячене це заняття».

Учасники тренінгу перешли до виконання інтерактивної вправи «Відійди від стіни», яка дала змогу учасникам по - новому побачити ситуацію стресу та відпрацювати нові моделі поведінки. Потім слухачі опановували експрес-методи подолання стресових ситуацій: вправа «Долоні» надала можливість згадати о прихованих внутрішніх ресурсах для розв’язання проблем, а  вправа «Комплімент» сприяла зниженню негативних переживань та накопиченню емоційно-позивного досвіду. Наприкінці тренінгу тренер залучила усіх до виконання вправи «Піцца», спрямованої на зняття  напруги та  тривожності, розвиток групової згуртованості.

Оволодій навичками стрес-менеджменту в центрі зайнятостіОволодій навичками стрес-менеджменту в центрі зайнятостіОволодій навичками стрес-менеджменту в центрі зайнятості

Останні статті на сайті