Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Відділ освіти поставив першочергові завдання заступникам директорів шкіл на новий 2015-2016 навчальний рік

Переглядів: 2827
21.08.2015 - 05:42

Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради 19 серпня 2015 року відбулись установочні наради заступників директорів шкіл з навчально-виховної та виховної роботи, які провела завідувач міського методичного кабінету Ніла Лисюк.

На порядок денний нарад було винесено ряд організаційних питань: організаційно-методичне забезпечення початку 2015-2016 н. р., організація роботи навчально-виховного Центру «Інтелект» та Артемівського відділення малої академії наук у 2015-2016 навчальному році, організація виховної роботи у 2015-2016 н. р.

Головний спеціаліст відділу освіти Анна Орел акцентувала увагу присутніх на особливостях підготовки статистичної звітності на початок навчального року. Методисти ММК зупинились на методичному аспекті ведення навчально-педагогічної документації. Людмила Анісімова, спеціаліст відділу освіти, надала методичні рекомендації щодо організації виховної роботи, визначила пріоритетні напрямки виховної роботи на новий навчальний рік.

Заступник директора з виховної роботи Ольга Шиян (ЗОШ №7) поділилась з колегами досвідом з оформлення та ведення шкільної документації в загальноосвітньому навчальному закладі, а про організацію навчально-виховного процесу в позашкільних навчальних закладах розповіла Тетяна Блінова, керівник методичного об’єднання методистів ПЗО.

Також учасники наради обговорили питання забезпечення участі у роботі обласних секцій керівників міських методичних об’єднань, організації курсової перепідготовки вчителів, оновлення картотеки педкадрів. Надано рекомендацій щодо підготовки і проведення у загальноосвітніх навчальних закладах Першого уроку, свята «День знань», участі у міському заході «День міста».

За підсумками роботи наради прийняті відповідні рішення з кожного питання, які взяті на контроль для забезпечення їх виконання.

 

Відділ освіти поставив першочергові завдання заступникам директорів шкіл на новий 2015-2016 навчальний рікВідділ освіти поставив першочергові завдання заступникам директорів шкіл на новий 2015-2016 навчальний рікВідділ освіти поставив першочергові завдання заступникам директорів шкіл на новий 2015-2016 навчальний рік

Останні статті на сайті