Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Початок роботи програми «Організація та проведення тренінгових навчань із розвитку навичок підприємництва для внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення Луганської та Донецької областей...»

Переглядів: 2090
18.08.2015 - 06:44

До уваги  внутрішньо переміщених осіб, мешканців Артемівська, Артемівського району!

Артемівський центр зайнятості інформує про початок  роботи програми «Організація та проведення тренінгових навчань із розвитку навичок підприємництва для внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення Луганської та Донецької областей, які мають намір започаткувати або відновити підприємницьку діяльність». Дана програма реалізується в рамках проектів Програми Розвитку ООН (ПРООН) в Україні «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» та «Економічне і соціальне відновлення Донбасу» та фінансується Урядом Японії.

Мета програми - покращення спроможності жителів прифронтової зони та внутрішньо переміщених осіб до самостійного отримання прибутку шляхом організації або розширення бізнес-діяльності; підвищення поінформованості про можливі види заняття підприємницькою діяльністю.

Учасники програми отримають

  • нові знання та навики з організації підприємницької діяльності;
  • інформацію щодо започаткування бізнесу згідно вимог чинного законодавства України (реєстраційні процедури, ведення бухгалтерського обліку, юридичні процедури),
  • інформаційну та методичну підтримку у розробці проектної заявки (бізнес-плану) для подання на конкурс малих грантів, що буде організований в рамках Проектів ПРООН (фінансування на започаткування або відновлення підприємницької діяльності надаватиметься на безповоротній основі).

Отримати додаткову інформацію по програмі «Організація та проведення тренінгових навчань із розвитку навичок підприємництва для внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення Луганської та Донецької областей, які мають намір започаткувати або відновити підприємницьку діяльність» та зареєструватися для участі в даній програмі можна в Артемівському  міському центрі зайнятості за адресою м. Артемівськ, вул. 60 років утворення СРСР,13, каб. №6, тел 3-00-81.

Останні статті на сайті