Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Відбувся черговий інформаційно-консультаційний захід «Під одним дахом» та міні-ярмарок вакансій

Переглядів: 2505
09.07.2015 - 08:26

8 липня 2015 року в Артемівському міському центрі зайнятості відбувся  черговий інформаційно-консультаційний захід  «Під одним дахом»,  проведення якого щосереди запроваджено  по всіх центрах зайнятості  Донецької області з метою максимального наближення інформаційних і консультаційних послуг до різних соціальних і вікових категорій населення, а також отримання таких послуг в одному функціонально-просторовому місці.

Одночасно   відбувся ще один соціально-значущий захід – міні-ярмарок вакансій, який організовано Артемівським  міським центром зайнятості з підбору персоналу для ТОВ «Торгівельно-будівельної компанії «СХІД», яка забезпечує комплексне обслуговування житлових будинків в одному з мікрорайонів Артемівська.  Розширення території обслуговування  вимагає від підприємства збільшення штату працівників, які задіяні в обслуговуванні будинків, та  створення нових робочих місць покрівельників, двірників, слюсарів-сантехників, тощо. За допомогою в укомплектуванні актуальних вакансій підприємство звернулося до служби зайнятості.

В міні-ярмарку вакансій прийняли участь 19 зареєстрованих  в центрі зайнятості безробітних та незайнятих осіб, серед яких 3  особи вимушено переміщені з інших територій України. 

Начальник житлово-експлуатаційного підрозділу підприємства Місечко Андрій  Іванович, який представляв роботодавця на міні-ярмарку,   провів співбесіду із кожним претендентом на працевлаштування,  відповів на всі запитання  учасників міні-ярмарку та шукачів роботи, які під час роботи інформаційно-консультаційного заходу «Під одним дахом» звернулися до центру зайнятості.           

В результаті заходу 6-х осіб запрошено на підприємство ТОВ «ТБК «СХІД» з  направленням центру зайнятості для проходження медичного огляду і остаточного вирішення питання їх працевлаштування. 

Інформація про умови  отримання компенсації єдиного страхового внеску,  яку роботодавцю надано фахівцями служби зайнятості  в ході проведення міні-ярмарку,  стане в нагоді  підприємству, яке створює нові робочі місця  та працевлаштовує на них безробітних громадян за направленням центру зайнятості.

8 липня 2015 року в Артемівському міському центрі зайнятості Одночасно відбулися  черговий інформаційно-консультаційний захід  «Під одним дахом»,  та ще один соціально-значущий захід – міні-ярмарок вакансій

Останні статті на сайті