Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Презедент України

Наша незабутня «Незабудка» в школі №9

Переглядів: 3671
15.06.2015 - 13:44

Одні з найкращих моментів дитинства, безумовно, пов'язані з іграми та розвагами. Оптимальний час для цього - канікули. Правильно організований дитячий відпочинок принесе масу приємних, незабутніх вражень. Бачити свою дитину радісною, зробити її щасливою - чи не цього прагнуть усі батьки? Сьогодні їм дуже складно організувати й урізноманітнити дитячий відпочинок. Провести літні канікули вдома, коли всі однолітки в таборі, на морі або в лісі, погодьтеся, не найкраща перспектива для дитини. У сучасній ситуації чи не найкращим вибором для відпочинку дітей є пришкільні табори.

В Артемівській школі №9 третій рік працює пришкільний табір «Незабудка». Жоден день у таборі не схожий на попередній, насичений масою яскравих емоцій, вражень. Для дітей проводяться пізнавальні екскурсії, спортивні змагання, вікторини, розвиваючі ігри, працюють тематичні гуртки. Діти, відвідуючи табір, отримують необхідні життєві навички: вчаться бути самостійними, комунікабельними, корисними для колективу людьми. Такий відпочинок піде їм тільки на користь.

Дитина, яка набралася сил, зарядилася енергією сонця, лісу або моря, використовуватиме цю енергію цілий рік. Вона і хворіти буде менше, і вчитися краще!

Наша незабутня «Незабудка» в школі №9Наша незабутня «Незабудка» в школі №9Наша незабутня «Незабудка» в школі №9