Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Людина для добра приходить в світ

Переглядів: 2771
21.05.2015 - 10:35

Доброта й милосердя завжди потрібні обділеним долею людям, особливо у наш непростий час. Зуміти відчути біль нужденних як власний, простягнути руку тим, хто опинився у скруті, страждає від хвороби чи байдужого оточення, можуть тільки люди з добрим, чуйним серцем.

Саме під девізом «Кожна людина покликана завжди творити добро», за ініціативи відділу освіти Артемівської міської ради, протягом всього навчального року діє акція «Щире серце».

У рамках акції в середині травня 2015 року під час проведення ІІІ та ІV відділення міського фестивалю дитячої творчості «Зірки та зірочки» було проведено аукціон-розпродаж поробок, зроблених руками педагогів дошкільних закладів. Ідея проведення аукціону співпала з завданнями Всеукраїнської акції Міністерства освіти і науки України спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація працівників дошкільної освіти» до дня Міжнародного дня захисту дітей «Чужих дітей не буває».

Основна мета аукціону - надання допомоги дітям з сімей, які тимчасово переселені із зони проведення АТО і стали вихованцями та учнями міських навчальних закладів, привернення уваги суспільства до необхідності дотримання прав кожної дитини, як однієї з головних засад формування гармонійної особистості, до питань розвитку, виховання та навчання дітей дошкільного та шкільного віку різних категорій.

Педагоги приймали активну участь у придбанні чудових та яскравих виробів для себе та своїх дітей. Зібрані на аукціоні кошти підуть на харчування дітей тимчасових переселенців, в тому числі під час літньої оздоровчої кампанії.

Тож не забуваймо, що людина для добра приходить в світ. Проведення таких акцій дає можливість зрозуміти, що добрі й важливі справи необхідно творити щодня.

У рамках акції «Щире серце» в середині травня 2015 року під час проведення ІІІ та ІV відділення міського фестивалю дитячої творчості «Зірки та зірочки» було проведено аукціон-розпродаж поробок, зроблених руками педагогів дошкільних закладів. У рамках акції «Щире серце» в середині травня 2015 року під час проведення ІІІ та ІV відділення міського фестивалю дитячої творчості «Зірки та зірочки» було проведено аукціон-розпродаж поробок, зроблених руками педагогів дошкільних закладів. У рамках акції «Щире серце» в середині травня 2015 року під час проведення ІІІ та ІV відділення міського фестивалю дитячої творчості «Зірки та зірочки» було проведено аукціон-розпродаж поробок, зроблених руками педагогів дошкільних закладів.