Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Верховна рада України

Козацькі розваги в Артемівській школі №4

Переглядів: 4493
21.05.2015 - 10:31

19 травня в Артемівській школі №4 відбулося спортивне свято з нагоди відзначення діяльності Українських Січових Стрільців! Школярі зібралися, щоб переконатися, що вони є нащадками славного козацького роду, що в їх жилах тече кров сміливих, відважних, розумних людей – вільних козаків.

На «Козацькі розваги» завітали також бійці АТО, які не тільки ділилися досвідом у спортивних досягненнях, а й брали активну участь у змаганнях, показуючи власним прикладом дух справжніх воїнів, виховуючи в учнів національно-патріотичні почуття до Батьківщини.

Цікаві види змагань: підтягування, армреслінг, віджимання, підняття гирі у 16 кг не залишили байдужими школярів. Наприкінці змагань вчитель фізичної культури Євген Терновський, майстер спорту з боксу, та один із представників української армії, провели показовий боксерський спаринг, що став найцікавішою особливістю свята.

Дружня підтримка учнів всієї школи не стала зайвою, і наші хлопці в котрий раз довели, що вони є справжніми козаками! У подарунок за призові місця діти отримали грамоти та солодкі призи від наших гостей.

19 травня в Артемівській школі №4 відбулося спортивне свято з нагоди відзначення діяльності Українських Січових Стрільців! На «Козацькі розваги» завітали також бійці АТО, які ділилися досвідом у спортивних досягненнях та брали активну участь у змаганнях19 травня в Артемівській школі №4 відбулося спортивне свято з нагоди відзначення діяльності Українських Січових Стрільців! На «Козацькі розваги» завітали також бійці АТО, які ділилися досвідом у спортивних досягненнях та брали активну участь у змаганнях19 травня в Артемівській школі №4 відбулося спортивне свято з нагоди відзначення діяльності Українських Січових Стрільців! На «Козацькі розваги» завітали також бійці АТО, які ділилися досвідом у спортивних досягненнях та брали активну участь у змаганнях19 травня в Артемівській школі №4 відбулося спортивне свято з нагоди відзначення діяльності Українських Січових Стрільців! На «Козацькі розваги» завітали також бійці АТО, які ділилися досвідом у спортивних досягненнях та брали активну участь у змаганнях19 травня в Артемівській школі №4 відбулося спортивне свято з нагоди відзначення діяльності Українських Січових Стрільців! На «Козацькі розваги» завітали також бійці АТО, які ділилися досвідом у спортивних досягненнях та брали активну участь у змаганнях