Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 129 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Увага! Операція «Нафтопродукт-2015»!

Переглядів: 2943
19.05.2015 - 10:10

Шановні громадяни!

У торговельній мережі (автозаправні станції) постійно виявляються факти реалізації неякісних та контрафактних паливно-мастильних матеріалів, скрапленого газу, в тому числі виготовлених на виробничих потужностях легальних нафтопереробних заводах.

Крім того, активізувалась незаконна діяльність з підпільного виготовлення фальсифікованих паливно-мастильних матеріалів з використанням обладнання, що забезпечує їх масове виробництво.

Правопорушниками постійно розробляються та впроваджуються нові схеми та шляхи по незаконному ввезенню нафтопродуктів, скрапленого газу через державний кордон України та їх подальшого обігу на внутрішньому ринку.

Така незаконна діяльність призводить до ненадходження значних сум акцизного та інших податків до держбюджету.

У разі наявності інформації щодо реалізації неякісних та контрафактних паливно-мастильних матеріалів, скрапленого газу, або незаконного ввезення нафтопродуктів через державний кордон України, будь-ласка, повідомляйте за телефоном довіри 0629-58-20-96.

Крім того, відповідно до Закону України «Про звернення громадян», якщо Вам відомі факти незаконного ввезення нафтопродуктів, скрапленого газу через державний кордон України та їх подальшого обігу на внутрішньому ринку просимо повідомити Артемівську ОДПІ ГУ Міндоходів у Донецькій області у письмовій формі за адресою м.Артемівськ, вул..Комсомольська, буд.8.

Останні статті на сайті