Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 76 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Творчий звіт дитячого садка №55 «Ведмежатко» м. Артемівська

Переглядів: 4122
08.05.2015 - 11:34

7 травня 2015 року, згідно річного плану роботи міського методичного кабінету відділу освіти Артемівської міської ради, на базі дитсадка №55 «Ведмежатко» відбувся семінар для керівників дошкільних закладів міста за темою «Програма розвитку ДНЗ як фактор стратегічного управління», на якому була можливість докладно познайомитися з досвідом роботи дитячого садка з реалізації основних напрямків роботи програми розвитку за період 2010-2015 роки.

Основними завданнями цієї зустрічі були актуалізація проблеми щодо розробки програми розвитку ДНЗ, розкриття основних управлінських аспектів (механізмів) керування дошкільним навчальним закладом в сучасних умовах, спрямування цільових зусиль адміністрації ДНЗ на створення умов для функціонування свого закладу в режимі розвитку.

Слухачі семінару переглянули сесії відкритих переглядів практичних форм роботи з дітьми. Вчилися будувати з конструктора Лего разом з дітьми молодшої групи з вихователем Лесковець Вірою; помандрували з метеликом на ігровому занятті з елементами раннього читання за методикою Глена Домана з вихователем Герасимовою Ганною, були активними учасниками сумісної діяльності видавницького агентства з вихователем Балковською Ольгою. Особливо сподобалися педагогам спортивні змагання по флорболу «Ми йдемо на стадіон, кожен з нас - це чемпіон», проведені інструктором з фізичної культури закладу Олександром Чмирьовим.

Методист міського методичного кабінету Ірина Нікітіна в формі методичних «шамбал» зробила аналіз відкритих форм роботи з дітьми та запропонувала слухачам методичні рекомендації та «помогатори» щодо складання Програм розвитку закладів. Учасники семінару актуалізували свої знання щодо алгоритму складання програми розвитку та законодавчого забезпечення проблеми.

Підводячи підсумки роботи з головним спеціалістом з питань дошкільної освіти Коломак Тетяною, слухачі семінару відпрацювали рекомендації та висловили свої враження від роботи. Учасники відмітили високий рівень методичної роботи, інноваційної діяльності, і взагалі – активно-творчий підхід до виконання Програми розвитку дошкільного навчального закладу №55 «Ведмежатко», підтвердивши тезу, що найбільша нагорода для педагогів освітнього закладу – це визнання дітьми, батьками та громадськістю. А творчий звіт педколективу довів – це визнання педагоги дитсадка мають.

7 травня 2015 року на базі дитсадка №55 «Ведмежатко» відбувся семінар для керівників дошкільних закладів міста за темою «Програма розвитку ДНЗ як фактор стратегічного управління»7 травня 2015 року на базі дитсадка №55 «Ведмежатко» відбувся семінар для керівників дошкільних закладів міста за темою «Програма розвитку ДНЗ як фактор стратегічного управління»7 травня 2015 року на базі дитсадка №55 «Ведмежатко» відбувся семінар для керівників дошкільних закладів міста за темою «Програма розвитку ДНЗ як фактор стратегічного управління»7 травня 2015 року на базі дитсадка №55 «Ведмежатко» відбувся семінар для керівників дошкільних закладів міста за темою «Програма розвитку ДНЗ як фактор стратегічного управління»7 травня 2015 року на базі дитсадка №55 «Ведмежатко» відбувся семінар для керівників дошкільних закладів міста за темою «Програма розвитку ДНЗ як фактор стратегічного управління»7 травня 2015 року на базі дитсадка №55 «Ведмежатко» відбувся семінар для керівників дошкільних закладів міста за темою «Програма розвитку ДНЗ як фактор стратегічного управління»