Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Акція «Ніхто не забутий, ніщо не забуто»

Переглядів: 2142
08.05.2015 - 11:22

У цьому році 9 травня наша країна відзначає 70-річчя Перемоги над нацизмом у Європі та 70 років з дня закінчення Другої Світової війни.

За ініціативи відділу освіти Артемівської міської ради, з метою патріотичного виховання підростаючого покоління в загальноосвітніх закладах нашого міста проводяться різні заходи, присвячені цим подіям.

6 травня учні та педагоги Артемівських шкіл №1, №9, №10, №12 взяли участь у акції «Ніхто не забутий, ніщо не забуто». Головною метою заходу стало впорядкування пам’ятників загиблим воїнам, які в роки Другої Світової війни захищали нашу землю від ворогів.

Події тих днів не повинні згаснути в народній пам’яті. Про це завжди нагадуватимуть меморіальні дошки, пам’ятники. Та найголовніший меморіал – людська пам'ять, яку нащадки, наші діти, несуть у вічність у своїх серцях.

6 травня учні та педагоги Артемівських шкіл №1, №9, №10, №12 взяли участь у акції «Ніхто не забутий, ніщо не забуто». Головною метою заходу стало впорядкування пам’ятників загиблим воїнам, які в роки Другої Світової війни захищали нашу землю від ворогів. 6 травня учні та педагоги Артемівських шкіл №1, №9, №10, №12 взяли участь у акції «Ніхто не забутий, ніщо не забуто». Головною метою заходу стало впорядкування пам’ятників загиблим воїнам, які в роки Другої Світової війни захищали нашу землю від ворогів. 6 травня учні та педагоги Артемівських шкіл №1, №9, №10, №12 взяли участь у акції «Ніхто не забутий, ніщо не забуто». Головною метою заходу стало впорядкування пам’ятників загиблим воїнам, які в роки Другої Світової війни захищали нашу землю від ворогів. 6 травня учні та педагоги Артемівських шкіл №1, №9, №10, №12 взяли участь у акції «Ніхто не забутий, ніщо не забуто». Головною метою заходу стало впорядкування пам’ятників загиблим воїнам, які в роки Другої Світової війни захищали нашу землю від ворогів.

Останні статті на сайті