Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 134 гостя.

Верховна рада України

Дошкільнята дитсадка «Оленка» та першокласники школи №12 провели Свято спорту та здоров’я

Переглядів: 2451
05.05.2015 - 07:16

Фізичне виховання дитини дошкільного і молодшого шкільного віку є важливим і відповідальним завданням суспільного виховання, тому що всі діти, починаючи з самого раннього віку, повинні рости здоровими, міцними, гармонійно розвиненими.

У рамках реалізації плану роботи з перспективності та наступності між вихованцями дошкільної освітньої установи №47 «Оленка» і учнями 1-А класу Артемівської школи №12 відбулося «Свято спорту та здоров’я».

Головною метою дозвілля стало зацікавлення малят до активної участі в спортивних змаганнях та створення гарного настрою.

Діти змагалися в силі, влучності, вправності, а сумісні спортивні ігри допомогли їм контролювати свою поведінку та дружньо ставитися до команди супротивників.

Наприкінці свята і дошкільнята, і школярі отримали почесні грамоти, які стали предметом справжньої гордості юних спортсменів.

У рамках реалізації плану роботи з перспективності та наступності між вихованцями дошкільної освітньої установи №47 «Оленка» і учнями 1-А класу Артемівської школи №12 відбулося «Свято спорту та здоров’я».У рамках реалізації плану роботи з перспективності та наступності між вихованцями дошкільної освітньої установи №47 «Оленка» і учнями 1-А класу Артемівської школи №12 відбулося «Свято спорту та здоров’я».У рамках реалізації плану роботи з перспективності та наступності між вихованцями дошкільної освітньої установи №47 «Оленка» і учнями 1-А класу Артемівської школи №12 відбулося «Свято спорту та здоров’я».У рамках реалізації плану роботи з перспективності та наступності між вихованцями дошкільної освітньої установи №47 «Оленка» і учнями 1-А класу Артемівської школи №12 відбулося «Свято спорту та здоров’я».

Останні статті на сайті