Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Податковою міліцією в зоні АТО попереджено незаконне вивезення готівки на загальну суму понад 6,5 млн. грн.

Переглядів: 2291
30.04.2015 - 10:23

Податкова міліція Донецької області спільно з іншими правоохоронними органами здійснює заходи щодо викриття та попередження незаконного вивезення та ввезення товарів і вантажів, при перетину лінії розмежування з територією, яка тимчасово не підконтрольна українській владі.

Так, у квітні поточного року, у ході проведення спільних заходів зі співробітниками прикордонної служби, на одному з пунктів пропуску затримано мікроавтобус, у якому під декоративною обшивкою виявлено готівкові грошові кошти у купюрах різного номіналу на загальну суму більш 6,5 млн. грн. Водій автомобіля, мешканець м. Макіївки, намагався без відповідних документів вивезти з тимчасово окупованої території вказані грошові кошти.

Також на пункті пропуску, у пасажирському автобусі, який рухався з тимчасово окупованої території, при здійсненні огляду багажного відділення, встановлено перевезення готівки у сумі біля  1 млн. грн. Власник грошових коштів, який є приватним підприємцем, надати пояснення або відповідні документи щодо походження великої суми грошей не зміг.

Готівку у обох випадках тимчасово вилучено. Зареєстровано кримінальні провадження за фактами ухилення від сплати податків в значних розмірах. Здійснюються досудові розслідування.

Робота в даному напрямку триває.