Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Верховна рада України

Брейн-ринг з правового виховання учнів Артемівської школи №5

Переглядів: 3038
21.04.2015 - 12:33

20.04.2015 р. в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5  з профільним навчанням в рамках місячника превентивного виховання, оголошеного відділом освіти, з метою правової освіти учнів відбувся брейн-ринг «Знай та виконуй» для учнів 10-х класів.

У заході взяли участь дві команди: «Діти закону» (10-А клас) та «Діти Феміди» (10-Б клас). Брейн-ринг складався із 4 раундів, протягом яких діти відповідали на усні запитання з історичної та правової тематики, а також виконували письмові завдання, які ґрунтувалися на методах асоціації та аналогії. У ході гри активно використовувалися засоби інтерактивно-комунікаційних технологій. Так, організатором заходу Тетяною Пузіковою було розроблено відео-питання для учасників гри, в якому учні мали змогу переглянути ситуації актів порушення чинного законодавства на прикладі сучасної сім’ї, а потім вирішити правову ситуацію, яку їх командам запропонувала організатор гри. За команди вболівали їх однокласники та класні керівники.

За підсумками гри переможцем стала команда 10-Б класу «Діти Феміди», яка набрала 16 балів, що становило на 3 бали більше, ніж набрала команда 10-А класу «Діти закону».

20.04.2015 р. в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5  з профільним навчанням в рамках місячника превентивного виховання, з метою правової освіти учнів відбувся брейн-ринг «Знай та виконуй» для учнів 10-х класів.20.04.2015 р. в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5  з профільним навчанням в рамках місячника превентивного виховання, з метою правової освіти учнів відбувся брейн-ринг «Знай та виконуй» для учнів 10-х класів.

Останні статті на сайті