Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 133 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Важкоатлети Соледарської школи №13 – у складі переможців чемпіонату України з пауерліфтингу

Переглядів: 2177
21.04.2015 - 12:32

З 26 по 31 березня цього року в Луцьку пройшов чемпіонат України з класичного пауерліфтингу серед чоловіків і жінок, на якому успішно виступила команда «Артемсіль», в складі якої були і учні Соледарської школи №13. Соледарці завоювали перше місце серед чоловічих команд спортивних клубів та друге місце серед областей.

Золоту медаль виборола студентка Артемівського індустріального технікуму, випускниця школи 2014 року, 15-річна Альона Борщєвська (вагова категорія - до 72 кг). Вона виконала вправу присідання зі штангою вагою 100 кг, жим штанги лежачи - 57,5 кг, станова тяга - 136,5 кг (рекорд України). Альона стала чемпіонкою України, чотирикратною рекордсменкою України з класичного пауерліфтингу та п'ятикратною рекордсменкою Донецької області.

Перше місце зайняв учень Соледарської школи №13 Вадим Гутник (вагова категорія до - 53 кг): присідання - 105 кг, жим штанги лежачи - 75 кг, станова тяга - 137,5 кг. На цих змаганнях він завоював титул чемпіона України.

За тиждень до чемпіонату в Луцьку наші важкоатлети відмінно проявили себе на змаганнях в Мукачеві, де також посіли призові місця.

Виїзні змагання в значній мірі сприяють підвищенню професійної майстерності спортсменів. Пишаємося своїми учнями та випускниками та бажаємо їм подальших перемог і нових звершень!

 

Останні статті на сайті