Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Проведено семінар-тренінг на тему «Протидія торгівлі людьми, ідентифікація постраждалих і робота з ними»

Переглядів: 2930
20.04.2015 - 07:15

Торгівля людьми суттєво впливає на ситуацію в Україні, де поширенню цього злочину сприяють класичні фактори – відсутність економічних можливостей, фемінізація бідності та безробіття серед молодих жінок - потенційних жертв злочину, а на даний час і складна суспільно –політична ситуація в країні.

Цією комбінацією факторів користуються організовані  злочинні групи національного та міжнародного рівнів.

З метою протидії торгівлі людьми і надання допомоги  постраждалим, в т.ч. – постраждалим у воєнних  конфліктах 14 квітня 2015 року головою Донецької обласної Ліги ділових та професійних жінок  Горовою Л.О., експертом Буркаль  Л.І. та начальником  відділу  у справах сім’ї та молоді управління у справах  сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації Костенко Н.І. було проведено семінар-тренінг на тему  «Протидія  торгівлі людьми,  ідентифікація постраждалих і робота з ними» для керівників та спеціалістів управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради та Артемівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей  та молоді,  керівника жіночого  соціального еколого-правового центру.

Під час  тренінгу було обговорено організаційні питання з реалізації проекту  «Поширення  Національного  механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі  людьми», порядок встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми, а також  надання першочергової  допомоги особам, постраждалим від торгівлі.

Останні статті на сайті