Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Проведено відеолекторій на тему: «Скажи «Ні!» шкідливим звичкам»

Переглядів: 3094
20.04.2015 - 07:12

17.04 2015 року в рамках проведення в квітні Всесвітнього Дня Здоров’я спеціалістами Артемівського міського ЦСССДМ на базі  державного навчального закладу «Артемівський професійний ліцей» організовано та проведено відеолекторій на тему: «Скажи «Ні!» шкідливим звичкам»  із залученням лікаря - нарколога диспансерного відділення № 2 КЛПУ «Міський наркологічний  диспансер м.Слов’янськ» Карпова В.І.

Даний захід проведено з метою інформування учнівської молоді з психологічними механізмами залежності  від тютюну, алкоголю, наркотиків та впливу шкідливих звичок  на здоров’я, якість життя людини та її соціальний статус. Присутні переглянули відеофільм та тематичні відеоролики щодо наслідків шкідливих звичок.

В цілому, проведений захід сприяв розвитку вмінь та навичок свідомого вибору здорового способу життя молоддю; формування  розуміння відповідальності за власні вчинки та їх наслідки; виховання  у підлітків бажання зберегти влас­не здоров’я. 

По закінченню заняття слухачі  отримали просвітницькі  буклети щодо профілактики шкідливих звичок.

17.04 2015 року в рамках Всесвітнього Дня Здоров’я проведено відеолекторій на тему: «Скажи «Ні!» шкідливим звичкам»  із залученням лікаря - нарколога диспансерного відділення № 2 КЛПУ «Міський наркологічний  диспансер м.Слов’янськ» Карпова В.І.

Останні статті на сайті