Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Створи добро

Переглядів: 2825
20.04.2015 - 06:55

У Великодні дні піклування про інших стає нагальною потребою та принциповою позицією кожної цивілізованої людини.

За ініціативи волонтерського руху «Голос миру» в Артемівському навчально-виховному комплексі №11 в рамках місячника «Створи добро», оголошеного відділом освіти, пройшла благодійна акція для дітей-переселенців та дітей пільгових категорій.

У ході заходу всі вони отримали солодощі, книжки, зошити, канцелярські приладдя, зібрані й надіслані учнями Київської спеціалізованої школи №250 з поглибленим вивченням математики.

Акція стала ще одним яскравим свідченням небайдужості дітей до чужої біди, виявленням щирості та підтримки, бажанням жити в мирі та злагоді. Хочеться сподіватися, що турбота та допомога ближньому стане постійним правилом сучасної людини.

За ініціативи волонтерського руху «Голос миру» в Артемівському навчально-виховному комплексі №11 в рамках місячника «Створи добро», оголошеного відділом освіти, пройшла благодійна акція для дітей-переселенців та дітей пільгових категорій. За ініціативи волонтерського руху «Голос миру» в Артемівському навчально-виховному комплексі №11 в рамках місячника «Створи добро», оголошеного відділом освіти, пройшла благодійна акція для дітей-переселенців та дітей пільгових категорій.