Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 164 гостя.

В Артемівську відбулися змагання зі спортивного орієнтування

Переглядів: 2434
17.04.2015 - 05:47

У відкритих змаганнях зі спортивного орієнтування взяли участь 30 вихованців гуртків «Спортивна радіопеленгація» Артемівського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва (керівники гуртків – майстер спорту СРСР з радіоспорту Володимир Науменко та майстер спорту України міжнародного класу з радіоспорту Олександр Смирнов) та міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсії (керівник гуртка Юрій Гончаров).

Спортивне орієнтування — складний багатокомпонентний вид спорту, в якому для досягнення високого результату необхідно в рівній мірі володіти всіма компонентами: фізичною, технічною, тактичною, психічною та інтегральною підготовленістю. Змагання проходили на стадіоні «Металург» та у нижній частині міського парку відпочинку.

Учасники змагань за допомогою спортивної карти і компаса повинні були якнайшвидше подолати дистанцію, відвідавши певну кількість точок, які влаштовані на місцевості — контрольних пунктів. Контрольний пункт (КП) — це кольорова стрічка, яку встановлюють на точному орієнтирі (горб, яма, галявина, інше), що є на карті, і обладнують електронним засобом для відмітки. На старті спортсмени отримали карти з нанесеними на неї КП, кількість яких, а також послідовність їх проходження, визначали судді.

За результатами змагань перемогу здобули:

  • молодша група дівчат (до 12 років): І місце - Пруденко Олена, ІІ місце - Андруник Рита, ІІІ місце - Трет’як Катерина;
  • молодша група хлопців (до 14 років): І місце - Павлюченко Владислав, ІІ місце - Сенибрюхов Микита, ІІІ місце – Мальченко Іван;
  • старша група дівчат (від 14 до 16 років): І місце - Дибка Оля, ІІ місце - Куницька Люда, ІІІ місце - Евтушенко Олена;
  • старша група хлопців (від 14 до 16 років): І місце - Гутченко Максим, ІІ місце - Захаров Кирило, ІІІ місце - Ходаковський Олександр.

Усі призери нагороджені грамотами ЦТТДЮ та солодкими призами від Громадського руху «Вместе».

У відкритих змаганнях зі спортивного орієнтування взяли участь 30 вихованців гуртків «Спортивна радіопеленгація» Артемівського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва  та міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсії У відкритих змаганнях зі спортивного орієнтування взяли участь 30 вихованців гуртків «Спортивна радіопеленгація» Артемівського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва  та міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсії У відкритих змаганнях зі спортивного орієнтування взяли участь 30 вихованців гуртків «Спортивна радіопеленгація» Артемівського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва  та міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсії У відкритих змаганнях зі спортивного орієнтування взяли участь 30 вихованців гуртків «Спортивна радіопеленгація» Артемівського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва  та міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсії