Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 169 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Зустрічаймо Великдень разом!

Переглядів: 2798
01.04.2015 - 05:53

Весна – це не лише пробудження природи та свято всіх жінок. Це – ще й обов’язково світле свято Христового Воскресіння – Великдень. Учні паралелі 3-х класів Артемівської школи-ліцею №11 провели свято-виставку «Зустрічаймо Великдень разом!».

До нього старанно готувалися як самі учні, так і їхні батьки, принісши малюнки з різноманітними орнаментами для писанок, аплікації, яскраві різнокольорові писанки, вишиті рушники, якими прикрасили класну кімнату.

Матусі-майстрині не лише познайомили дітей зі своїми виробами, а й поділилися секретами їх виконання. Батьки розповіли про історію та традиції Великоднього свята, відомі слова, які лунають цього дня. У ці дні люди фарбують яйця, готують писанки, даруючи їх один одному, вітаючись словами «Христос воскрес!», та чують у відповідь: «Воістину воскрес!». Так вони утверджують віру в перемогу Христа над смертю, вселяючи в душі людей любов та радість. Діти виконали пісні «Свет в Божьих руках», «Я – ребенок Украины».

Такі заходи забезпечують тісну духовну єдність поколінь, прищеплюють любов до ближнього та втілюють надію на радісне майбутнє.

Учні паралелі 3-х класів Артемівської школи-ліцею №11 провели свято-виставку «Зустрічаймо Великдень разом!».

Останні статті на сайті