Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Урядовий портал

Часовоярський ЦДЮТ приєднується до боротьби з туберкульозом

Переглядів: 2865
26.03.2015 - 11:00

На виконання Концепції Загальнодержавної програми протидії захворюванню на туберкульоз у 2012-2016 роках та з метою удосконалення інформаційно-освітньої роботи з питань формування здорового способу життя, підвищення обізнаності учнів про глобальну епідемію туберкульозу і зусиллях по ліквідації цієї хвороби, профілактики туберкульозу в Часовоярському Центрі дитячої та юнацької творчості 25 березня було проведено заходи до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом, а саме: профілактична бесіда «Захворювання туберкульозом», виготовлення інформаційних буклетів «Що робити, щоб не захворіти», «Я вибираю життя» та тематичної стіннівки «Зупиніть туберкульоз, доки я живий».

Діти дізналися, що туберкульоз – це інфекційна хвороба, яка викликається мікробактеріями туберкульозу. Керівники гуртків розказали про високий рівень ризику захворювання, познайомили зі шляхами передачі туберкульозної інфекції та правилами попередження хвороби. Також був розглянутий сучасний стан захворювання на туберкульоз в світі та в Україні.

Під час проведення заходів були задіяні вихованці гуртків «Спортивне орієнтування» (керівник гуртка Юрій Левченко) та «Студія образотворчого мистецтва» (керівник гуртка Світлана Дорохова).

25 березня було проведено заходи до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом: профілактична бесіда «Захворювання туберкульозом», виготовлення буклетів «Що робити, щоб не захворіти», «Я вибираю життя» та стіннівки «Зупиніть туберкульоз, доки я живий»25 березня було проведено заходи до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом: профілактична бесіда «Захворювання туберкульозом», виготовлення буклетів «Що робити, щоб не захворіти», «Я вибираю життя» та стіннівки «Зупиніть туберкульоз, доки я живий»25 березня було проведено заходи до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом: профілактична бесіда «Захворювання туберкульозом», виготовлення буклетів «Що робити, щоб не захворіти», «Я вибираю життя» та стіннівки «Зупиніть туберкульоз, доки я живий»

Останні статті на сайті