Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 141 гість.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Різнокольорова палітра

Переглядів: 2332
18.03.2015 - 11:15

«Різнокольорову палітру» своєї діяльності представили у річному творчому звіті учні та викладачі художнього відділення школи мистецтв міста Артемівська, який відбувся 17.03.2015 року в концертному залі школи.

Веселі ведучі – Художник, Пензлик та Олівець (Коняєва Д., Бандрівська В., Девінська В.) разом з ведучою Надією Сапаргелдієвою розповіли присутнім про напрямки та різновиди діяльності художнього відділення, а також про досягнення та перемоги  його учнів.

Звіт об'єднав в єдиному творчому пориві всі відділення школи. Яскраві концертні номери у виконанні Карпенко Д., Тащенко А., інструментального тріо Столбова Р., Ломакіної А., Сивак С., інструментального ансамблю «Капітошки», шоу-групи «Кіндер-сюрприз» стали прикрасою концерту.

Юні художники Коняєва Д. та Корольова Ю., які навчаються на двох відділеннях школи (художньому та фортепіанному),  мали змогу показати свої досягнення в музичному виконанні на сцені.

У ході звіту була представлена виставка робіт учнів та викладачів художнього відділення. За підсумками року кращім учням були вручені  подяки школи мистецтв.

На протязі всього звіту у залі царювала святкова та доброзичлива атмосфера. На пам'ять про зустріч з мистецтвом всім присутнім були вручені сувеніри у вигляді художньої палітри з особистими побажаннями.

«Різнокольорову палітру» своєї діяльності представили у річному творчому звіті учні та викладачі художнього відділення школи мистецтв міста Артемівська, який відбувся 17.03.2015 року в концертному залі школи. «Різнокольорову палітру» своєї діяльності представили у річному творчому звіті учні та викладачі художнього відділення школи мистецтв міста Артемівська, який відбувся 17.03.2015 року в концертному залі школи. «Різнокольорову палітру» своєї діяльності представили у річному творчому звіті учні та викладачі художнього відділення школи мистецтв міста Артемівська, який відбувся 17.03.2015 року в концертному залі школи. «Різнокольорову палітру» своєї діяльності представили у річному творчому звіті учні та викладачі художнього відділення школи мистецтв міста Артемівська, який відбувся 17.03.2015 року в концертному залі школи. «Різнокольорову палітру» своєї діяльності представили у річному творчому звіті учні та викладачі художнього відділення школи мистецтв міста Артемівська, який відбувся 17.03.2015 року в концертному залі школи. «Різнокольорову палітру» своєї діяльності представили у річному творчому звіті учні та викладачі художнього відділення школи мистецтв міста Артемівська, який відбувся 17.03.2015 року в концертному залі школи. «Різнокольорову палітру» своєї діяльності представили у річному творчому звіті учні та викладачі художнього відділення школи мистецтв міста Артемівська, який відбувся 17.03.2015 року в концертному залі школи.

Останні статті на сайті