Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Круглий стіл з планування сім ї

Переглядів: 2499
04.03.2015 - 07:43

Артемівським міським центром для сім’ї, дітей та молоді сумісно з Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради 03.03.2015 року на базі Артемівського індустріального технікуму Дон НТУ було організовано та проведено засідання круглого столу на тему: «Планування сім’ї. Репродуктивне здоров’я дівчини» за участю акушера кабінету планування сім’ї жіночої консультації Артемівської ЦРЛ.

Даний захід проведено  з метою інформування молоді щодо основних аспектів репродуктивного здоров’я людини та відповідального ставлення до питань планування сім’ї; пропаганди здорового способу життя;  запобігання необдуманих вчинків та попередження хвороб, які передаються статевим шляхом.

         Проведений захід сприяв формуванню у студентської молоді свідомого ставлення до основних аспектів планування сім’ї, толерантних взаємовідносин в родині  та вихованню правильного оцінювання своїх дій та вчинків, які можуть вплинути на репродуктивну функцію організму.

          Слухачі отримали вичерпані відповіді на  свої запитання.  Розповсюджено буклети інформаційно -  просвітницької спрямованості серед студентської молоді та викладачів закладу, а також візитки кабінету планування сім’ї жіночої консультації Артемівської ЦРЛ.

img_20150303_134555