Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Презедент України

Артемівська школа №2 взяла участь в акції «Милосердя без кордонів»

Переглядів: 2758
23.02.2015 - 12:00

Педколектив, батьки та учні Артемівської школи №2 узяли активну участь у міській акції «Милосердя без кордонів», яка спрямована на допомогу сім’ям вимушених переселенців.

З активізацією бойових дій на Донбасі в Артемівськ щодня прибувають сім'ї з Дебальцева, Попасної, Світлодарська та інших міст і сіл Донецької і Луганської областей. Це сім’ї з дітьми, люди похилого віку, одинокі матері, інваліди. Єдина надія для людей, що залишилися без засобів до існування, - що їм допоможуть інші. Тому школярі не могли залишитися осторонь, зібрали теплі речі для дорослих і дітей, постільну білизну, засоби особистої гігієни, пральний порошок тощо. Діти добре розуміють значення слова «милосердя», а їх прагнення допомогти тим, хто потрапив у біду, справді не має кордонів.

Педколектив, батьки та учні Артемівської школи №2 узяли активну участь у міській акції «Милосердя без кордонів», яка спрямована на допомогу сім’ям вимушених переселенців.Педколектив, батьки та учні Артемівської школи №2 узяли активну участь у міській акції «Милосердя без кордонів», яка спрямована на допомогу сім’ям вимушених переселенців.Педколектив, батьки та учні Артемівської школи №2 узяли активну участь у міській акції «Милосердя без кордонів», яка спрямована на допомогу сім’ям вимушених переселенців.

Останні статті на сайті