Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Зустріч з воїнами-інтернаціоналістами

Переглядів: 2826
23.02.2015 - 11:40

20 лютого 2015р. в одному із залів краєзнавчого музею пройшла зустріч з воїнами-інтернаціоналістами учасниками бойових дій в Демократичній республіці Афганістан. Зустріч була присвячена виводу військ з Афганістану.

В цьому заході приймали участь також колишній директор музею Афганістану  та студенти ліцею  №147.  Під час зустрічі було продемонстровано відеоматеріал, презентацію, виставку експонатів тих подій. Але емоційності придали «живі» розповіді артемівських учасників афганської війни. У кінці студенти прочитали вірші та запалили свічки.

20 лютого 2015р. в одному із залів краєзнавчого музею м.Артемівська пройшла зустріч з воїнами-інтернаціоналістами учасниками бойових дій в Демократичній республіці Афганістан.20 лютого 2015р. в одному із залів краєзнавчого музею м.Артемівська пройшла зустріч з воїнами-інтернаціоналістами учасниками бойових дій в Демократичній республіці Афганістан.20 лютого 2015р. в одному із залів краєзнавчого музею м.Артемівська пройшла зустріч з воїнами-інтернаціоналістами учасниками бойових дій в Демократичній республіці Афганістан.