Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 159 гостей.

Урядовий портал

Патріотичне виховання дітей Артемівської школи №9

Переглядів: 3380
19.01.2015 - 08:16

Патріотичне виховання дітей сьогодні набуло пріоритетного значення і має наскрізно пронизувати весь навчально-виховний процес. Патріотизм проникає в усе, що пізнає, робить, до чого прагне і що любить особистість. ІІ семестр в Артемівській школі №9 розпочався фестивалем колядок і щедрівок.

Під час канікул діти розучували українські народні традиції зимового циклу, пісні і танці, що супроводжують їх. Організатори поставили перед собою мету, щоб вихованці засвоїли морально-етичні закони, ставали багатшими духовно, оволодівали народною культурою, зростали палкими патріотами. У фестивалі взяли участь творчі учні 1-9 класів, які зичили іншим щастя, радості, добробуту, возвеличували людину-трудівника та, головне, усвідомили, що святкові дії – це не тільки розваги чи веселощі, це – наша культура, наша історія, яку потрібно зберігати і примножувати.

Всі ми прагнемо удосконалення, хочемо бути кращими і пам’ятаємо, що ідеал сучасної людини поєднує в собі високі патріотичні і громадянські риси, вірність демократичним законам, синівське відчуття обов’язків перед народом, Українською державою.

ІІ семестр в Артемівській школі №9 розпочався фестивалем колядок і щедрівок. ІІ семестр в Артемівській школі №9 розпочався фестивалем колядок і щедрівок. ІІ семестр в Артемівській школі №9 розпочався фестивалем колядок і щедрівок.