Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Проведена екологічна акція «Ялинка, живи!»

Переглядів: 3590
17.12.2014 - 13:19

Напередодні новорічних та різдвяних свят, коли в домівки традиційно завітає зелена, пухнаста ялинка, з приходом її в душі та на серці становиться по-дитячому радісно. Проте, ми рідко замислюємося над тим, що наше бажання прикрасити живим деревом свою оселю завдає природі та нам самим чималої шкоди. Свято проходить, і як гірко буває бачити, що вже на початку січня стрункі деревця лісових красунь викинуто на вулицю, як непотрібний мотлох.

Тому в дошкільному навчальному закладі №10 «Кристалик» кожного року проводиться екологічна акція «Ялинка, живи!». В цьому році в рамках акції дорослі та діти приймали участь у майстер-класі по виготовленню ялинок своїми руками. В приміщеннях дошкільного закладу були розміщені виставки та газети, які зроблені руками дітей та дорослих з цікавою та корисною інформацією про важливість збереження ялинок як частини нашої природи.

Приємно усвідомлювати в новорічний вечір, що збережені ялинки і сосни будуть рости на радість людям. І так природно милуватися зеленими красунями саме в лісі. Давайте спробуємо зберегти ялинки та створити свято своїми руками!

Свято проходить, і як гірко буває бачити, що вже на початку січня стрункі деревця лісових красунь викинуто на вулицю, як непотрібний мотлох. Тому в дошкільному навчальному закладі №10 «Кристалик» кожного року проводиться екологічна акція «Ялинка, живи!».Свято проходить, і як гірко буває бачити, що вже на початку січня стрункі деревця лісових красунь викинуто на вулицю, як непотрібний мотлох. Тому в дошкільному навчальному закладі №10 «Кристалик» кожного року проводиться екологічна акція «Ялинка, живи!».Свято проходить, і як гірко буває бачити, що вже на початку січня стрункі деревця лісових красунь викинуто на вулицю, як непотрібний мотлох. Тому в дошкільному навчальному закладі №10 «Кристалик» кожного року проводиться екологічна акція «Ялинка, живи!».Свято проходить, і як гірко буває бачити, що вже на початку січня стрункі деревця лісових красунь викинуто на вулицю, як непотрібний мотлох. Тому в дошкільному навчальному закладі №10 «Кристалик» кожного року проводиться екологічна акція «Ялинка, живи!».Свято проходить, і як гірко буває бачити, що вже на початку січня стрункі деревця лісових красунь викинуто на вулицю, як непотрібний мотлох. Тому в дошкільному навчальному закладі №10 «Кристалик» кожного року проводиться екологічна акція «Ялинка, живи!».Свято проходить, і як гірко буває бачити, що вже на початку січня стрункі деревця лісових красунь викинуто на вулицю, як непотрібний мотлох. Тому в дошкільному навчальному закладі №10 «Кристалик» кожного року проводиться екологічна акція «Ялинка, живи!».

Останні статті на сайті