Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 278 гостей.

Зустріч із поетом-земляком

Переглядів: 4131
28.11.2014 - 12:22

У справі виховання духовно-багатого учня-патріота України значну роль відіграють позитивні приклади дорослих, які своїм життям, своїми вчинками, поглядами обстоюють принципи духовності та патріотизму. Саме таким яскравим прикладом може послужити уродженець Артемівського району, поет Микола Сергієнко, більш відомий під псевдонімом Микола Джміль.

В Артемівській школі №7 була організована зустріч поета з учнями під гаслом «Урок любові і добра». Саме таку назву мала перша, продекламована автором поезія.

Микола Джміль зустрівся із трьома віковими групами учнів по черзі, і на кожній зустрічі говорив про такі прості, але, разом із тим, такі важливі для кожної людини поняття, як духовність, історична пам'ять, рідна мова, любов до ближнього, до рідної землі, підіймав актуальні питання екології, культури і життя в цілому. Діти уважно слухали, відповідали на поставлені Миколою Олександровичем запитання, робили висновки із почутого, самі ставили запитання – так швидко і непомітно пролітав час зустрічі.

Прощаючись, Микола Джміль подякував учням за їх прихильність та уважність, а діти, в свою чергу, подякували поетові за цікаво проведений із користю час та висловили взаємне побажання подальших зустрічей!

В Артемівській школі №7 була організована зустріч поета, уродженця Артемівського району Миколою Сергієнко, який більш відомий під псевдонімом Микола Джміль, з учнями під гаслом «Урок любові і добра».